meEn's FotoPage
phenomeEnon.fotopages.com
By: meEn da grEat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 27-May-2009 17:09 Email | Share | | Bookmark
Kursus Induksi

 
 
 
View all 36 photos...
Ni je aku ade gambar-gambar time gi Kursus Induksi ritu.
Gambar dari phone aku. Tak banyak. Banyak gambar yang
aku amek secara peribadi. So tak bole laa nak upload kt sini.
hohoho~


Saturday, 1-Sep-2007 12:25 Email | Share | | Bookmark
MARESMAG V6 gathering 2007/2 @ Sunway Lagoon

 
 
 
View all 54 photos...


Gathering Maresmag V6 @ Sunway Lagoon
25 Ogos 2007 - Sekali lagi perjumpaan pelajar² maresmag batch ke-6 telah berkumpul di Sunway Lagoon. Idea yg dicadangkan oleh saudara Suffian Eusoff a.k.a Pierre pada reunion di KLCC awal tahun hari tu berjaya jugak dilaksanakan walaupun aku dapat tau bro pierre ade projek asignment yg perlu disiapkan jugak. Walaubagaimanapun, semangat yg ditunjukkan bagi menjayakan gathering kali ini amat aku hormati & sungguh terharu. So, ramai yg mintak up-load gamba reunion ritu. Aku bwat sket editing & adjustment. Gamba² yg ade aku dapat dari Bro Pierre & Cekgu Azielah. Maaf laa yek.. Aku da bawak kamera time garh tu. Tp Kalai nk cepat sgt so aku tertinggal kt dalam keta.. Hohohoho~ Lagi satu. Aku tak up-load sume gmba yg ade disebabkan ade bebereape gamba yang x senonoh plak. Hohohoho~ . So, harap kurang puas hati yek..

p/s: Diharap lepas ini ade lagi gathering mcm ni. Memang bestkan Pa'an naik rollercoaster.. Hehe~



Tuesday, 24-Jul-2007 15:58 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 8 photos...
Bertempat di Shah Alam. Sahabat lame aku datang konon ade interview. Hari last nak balek baru bitau.. Tapi xpe. dapat jugak lepak sat bersame² hang Lole (Shahrul Akmal), Pierre (Sufian), Cekgu Jee (Azilah), Cekgu Zel (awek Lole), Cekgu Teqa & Nabila.. Jangan lupe datang reunion 25hb Ogos ni yek..!!


Monday, 2-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark

Otai bawak keta. Huhuhu~
Yg ni lagi otai dari yg sebelah ni.
Yg ni VIP kiteorg sbb duk blakang je. Huhuhu~
View all 69 photos...


Monday, 11-Jun-2007 14:12 Email | Share | | Bookmark
A Day on top of Genting Highland

 
 
 
View all 67 photos...
Vanue: Genting Highland
Time: 9.00 am - 7.00pm
Attandence:
Kak Nana & Abang Kamal with their kids
Amiri a.k.a Abang Boboy
Nurimafizah a.k.a akak Comey
Yamin a.k.a Adek hensem


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net